Social Media Content

Virals, stories & trailers

Een campagne die op sociale media zijn eigen leven begint te leiden? Daar droomt elk bedrijf van. Het beste doe je dat met straffe videocontent, waarin een duidelijke boodschap zit, die uniek is en een herkenbaar gevoel opwekt. Of het nu voor YouTube, LinkedIN, Instagram, Facebook of TikTok is, GO Productions is je partner voor interactieve videocontent voor sociale media.

Trailers & teasers

Een trailer of teaser is de perfecte manier om potentiële klanten warm te maken voor een project of een product. Dat doe je best met aantrekkelijke beelden en een sprekende call to action. Belangrijk daarbij is dat ook de boodschap meteen goed zit. Door al in de conceptfase mee de inhoud te bepalen slagen we daar keer op keer in.

Electronic Press Kits

Een Electronic Press Kit is de ideale manier om media te overtuigen van jouw project. Een belangrijk onderdeel van een Electronic Press Kit is aantrekkelijk beeldmateriaal, want met de omschakeling naar online en social is er vandaag veel meer ruimte voor mooie, begeleidende beelden. Wie daar als bedrijf op in zet, springt er gegarandeerd uit.

Photo content

Wil je meer engagement op sociale media, gun je publiek dan een blik achter de schermen! De ‘making of’ toont welk voorbereidingsproces aan een videoproject vooraf ging. Op die manier toon je dat bij het maken van een video veel denkwerk en maatwerk komt kijken. Bij GO Productions kan je terecht voor professionele fotografie.

GO Productions Studio

GO Productions beschikt over een ruime studio die al jouw creatieve ambities mogelijk maakt. De studio is uitgerust met een ‘green screen’, met aangepaste verlichting en een ultraprofessioneel audiosysteem. Of je nu een online showcase, een podcast of fotosessie wil organiseren, onze studio biedt tal van mogelijkheden.

Podcast - Vodcast

Podcasts en vodcasts worden steeds populairder, ook in bedrijfscommunicatie en op sociale media. In een podcast en vodcast krijg je de ruimte om dieper op een bepaald thema in te gaan en kan je jouw expertise met de buitenwereld delen. Of het nu in onze studio of op verplaatsing is, GO Productions begeleidt je doorheen het hele proces en creëert een podcast en vodcast die ook beluisterd en bekeken wordt.

Elke maand wordt er meer dan 6 miljard uur aan video op YouTube bekeken. Zet ook de stap,
durf en gebruik video als krachtige marketingtool om je merk of bedrijf in de kijker te zetten.
 

Social media content referenties

Deze klanten kiezen voor GO Productions

Een video voor ieders budget...
Ontvang uw offerte binnen de 24 uur

Bereik je klanten met sprekende, stralende content.
Hier komen wij in beeld: audiovisuele marketing is onze passie!