GO Productions Studio

Studio op locatie

U wil uw bedrijf in de kijker plaatsen door verschillende collega’s, experten of klanten aan het woord te laten. U wil dit doen in de beschermde omgeving van uw kantoorruimte, of een door u uitgekozen locatie? U wil hierbij begeleid worden van a tot z in een professionele context, binnen een flexibel tijdschema en tegen een redelijk budget. Hier is GO Productions uw partner in crime. Met onze studio op locatie formule bouwen wij in no time een volledige multicam setting op locatie. Wij voorzien naast de volledige technische camera, licht en geluid setup ook de inhoudelijke begeleiding. U wil dat iedereen en pico bello in beeld komt, geen probleem, wij zorgen voor een hair & make-up artist.

Green key

De mogelijkheden in onze GO Productions Studio zijn vrijwel onbeperkt. Zo beschikken we over een green key, waar we je jouw video volledig kunnen personaliseren of zelfs een virtuele 3D-wereld kunnen creëren. De studio beschikt over professionele geluids-, video- en belichtingsapparatuur die aan alle hedendaagse productie-eisen voldoen.

Inhouse video

Door het livestreamen van events vergroot je jouw bereik. In onze studio, nabij Brussel, beschikken we over alle nodige apparatuur en hebben we een uitstekende internetverbinding om jouw livestream te verzorgen. Ook voor het opnemen van commercials en reclamespotjes is onze studio uiterst geschikt.

Fotostudio

De GO Productions Studio verhuren we geregeld als professionele fotostudio. Nog geen fotograaf op ’t oog? Ook daar kunnen we je bij helpen!

Livestreams, webinars en online events zijn vandaag niet meer weg te denken uit ons leven.
Vermijd technische problemen en kies voor een professionele ruimte, die voorzien is van alle technische apparatuur.

Recente studio referenties

Deze klanten gingen aan de slag in onze studio.

Een video voor ieders budget...
Ontvang uw offerte binnen de 24 uur

Bereik je klanten met sprekende, stralende content.
Hier komen wij in beeld: audiovisuele marketing is onze passie!