Corporate Video

Internal Communication

Met video kan je snel de interne communicatie in je bedrijf verbeteren. Werknemers worden zo op een eenvoudige en aantrekkelijke manier geïnformeerd. Bovendien neem je met video medewerkers mee in je corporate storytelling en zorg je voor meer betrokkenheid. Om een boodschap helder vorm te geven, werken we geregeld samen met communicatieprofessionals.

Employer Branding

Video’s zijn het middel geworden om toptalent aan te trekken, want door je waarden en bedrijfscultuur onder de aandacht te brengen overtuig je potentiële kandidaten om voor jouw organisatie te kiezen. Daarbij is de juiste sfeerschepping cruciaal en net daar zijn we bij GO Productions goed in.

Product(ion) Movies

Een professionele video geeft jouw product of dienst online meer zichtbaarheid, wat leidt tot meer verkeer naar je website en meer leads. Bij GO Productions weten we als geen ander hoe we een product of productieproces in de kijker kunnen zetten.

Instruction & Safety videos

Video is vandaag de ideale tool om je medewerkers op te leiden en hun veiligheidsbewustzijn te verhogen. Ter plaatse of in onze in-house studiofaciliteiten creëert GO Productions aantrekkelijke video’s voor interactieve trainingen of e-learning cursussen. Dit telkens met de juiste creatieve begeleiding.

Zet je bedrijf in de kijker met een professionele bedrijfsfilm die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt.
Met zo’n
corporate movie informeer je niet alleen klanten over je producten en diensten, maar creëer je op een kostenefficiënte manier ook meer merkbekendheid.

Recente corporate video referenties

Deze klanten vertrouwen op GO Productions

Een video voor ieders budget...
Ontvang uw offerte binnen de 24 uur

Bereik je klanten met sprekende, stralende content.
Hier komen wij in beeld: audiovisuele marketing is onze passie!