Events & Livestream

Event- & Aftermovie

Met een event- of aftermovie van GO Productions creëer je een blijvende herinnering voor je klanten en bezoekers. Het is ook de manier om jouw partners in de kijker zetten. Een aftermovie gaat vaak een eigen leven leiden, waardoor je je online zichtbaarheid vergroot en je organisatie een boost krijgt.

Client Testimonials

Klantengetuigenissen zijn een krachtig hulpmiddel om te laten zien wat de toegevoegde waarde van je product of dienst is. En een event is de ideale gelegenheid om klanten de lof over jou te laten zingen. Dat levert veelal spontane reacties op die geloofwaardigheid en vertrouwen uitstralen naar andere, potentiële klanten.Waarom dit niet organiseren tijdens één van uw events, congressen of jaarlijkse bijeenkomsten. Het is immers de moment dat al uw klanten samen zijn. Hoe overtuigend een tekst ook mag zijn, hoe goed je foto's zijn bewerkt of hoe glamoureus je video's ook mogen zijn, getuigenissen en recensies van uw klanten blijven het sterkste uithangbord.

Livestream & multicam

Livestream wordt vandaag niet enkel meer bij grote tv-producties gebruikt. Dankzij de huidige technologie is het namelijk mogelijk om elk evenement te streamen. Zo kunnen mensen die niet fysiek aanwezig zijn toch online meevolgen. En dankzij onze multicam set-up kunnen we ook een dynamische montage afleveren die voor nog meer beleving zorgt.

Laat je evenement niet onopgemerkt voorbijgaan. Creëer een blijvende herinnering met en voor je publiek.

Recente event movie referenties

Deze klanten vertrouwen op GO Productions

Een video voor ieders budget...
Ontvang uw offerte binnen de 24 uur

Bereik je klanten met sprekende, stralende content.
Hier komen wij in beeld: audiovisuele marketing is onze passie!